U bent hier

U bent hier

Shop online & steun Dominiek Savio!

Zoek je een origineel cadeau met een hart, én wil je tegelijkertijd Dominiek Savio steunen?

Dan zijn onderstaande opties wellicht iets voor jou:

Kadonation

Inzamelactie voor Dominiek Savio via Kadonation

Via Kadonation, een online platform dat het je gemakkelijk maakt om samen te leggen voor goede doelen, kan je ook inzamelacties doen voor Dominiek Savio.

Heel eenvoudig: in enkele muisklikken kan je anderen uitnodigen om bij te dragen, via email, Facebook of door de persoonlijke link te delen.

Wacht niet langer en steun Dominiek Savio via Kadonation!


Trooper

Troop mee voor Dominiek Savio!

Dominiek Savio heeft  een unieke Trooperpagina, met daarop links naar verschillende webshops. Als je via die links op deze Trooperpagina naar de webshop surft, weet de shop dat jij Dominiek Savio wil steunen.

De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven! Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar Dominiek Savio.

Iedereen blij!

Bestel een goodgift

Steun Dominiek Savio met een Goodgift

Zoek je een origineel geschenk? Dan is Goodgift een ideale keuze!

Een Goodgift is een digitale cadeaubon waarbij je zelf het aantal en bedrag kunt bepalen. Geef deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij kiest zelf een goed doel dat zij/hij belangrijk vindt. Achteraf stort jij, als gever, het bedrag rechtstreeks aan dit gekozen goed doel.

Ook via Goodgift kan je Dominiek Savio steunen en meerdere mensen blij maken: niet alleen de ontvanger, maar ook Dominiek Savio en de mensen die zich ervoor inzetten!

  
Meer info?
Contacteer Ann Vandenhoucke
+32 497 46 66 70
ann [dot] vandenhoucke [at] gidts [dot] be