U bent hier

U bent hier

18 december 2021 - kerstconcert Johnny Logan in Roeselare t.v.v. Dominiek Savio - Project Withuys

Datum: 
zaterdag, 18 december, 2021 - 20:00

18 december 2021 - Johnny Logan in Roeselare - concert t.v.v. Dominiek Savio - Project Withuys


Mister Eurovision in CC De Spil

Voor haar tiende kerstconcert pakt de Gilde der Erepoorters in samenwerking met Maselis uit met een internationale klepper van formaat. De Ierse zanger en liedjesschrijver Johnny Logan brengt Roeselare op zaterdag 18 december in de eindejaarssfeer tijdens een concert in de schouwburg van cultuurcentrum De Spil.

In De Spil wordt hij straks begeleid door de gerenommeerde New Bis Band. Het Roeselaarse koor Laudato Si onder leiding van Kristof Desmet verzorgt een voorprogramma boordevol kerstnummers en zal Johnny Logan bij enkele songs begeleiden.

Tien goede doelen

Naar aanleiding van hun tiende kerstconcert kozen de Erepoorters ervoor tien sociale doelen uit de regio te steunen. Het gaat om Dominiek Savio (t.v.v. Project Withuys), de kinderpsychiatrische dienst Twoape van AZ Delta, Televestiaire, het Mannahuis, Kerckstede, ’t Hope, Sint-Idesbald, vzw Dogbo, leefgroep ’t Hofke van Onze Kinderen en Nieuwjaarsactie Roeselare.

Tickets zijn nu te reserveren

Gewone tickets kosten 35 euro en zijn te verkrijgen op www.despil.be. Voor een vip-ticket (concertticket, vestiaire, geselecteerde zitplaats, receptie van anderhalf uur na het concert met drank en feestelijke hapjes) betaal je 65 euro. Deze zijn beperkt en moeten voor 15 oktober besteld worden via eddy [dot] brouckaert [at] proximus [dot] beeddy [dot] brouckaert [at] proximus [dot] be (.) Bij het kerstconcert is een Covid Safe Ticket verplicht.