U bent hier

U bent hier

Blije gezichten op de meiboomzetting van site Withuys

Op de werf van het Project Withuys werd donderdag 9 juni de meiboom gezet. Daarmee komen de ruwbouwwerken ten einde en kan de bouw een nieuwe fase in gaan. Ondanks heel wat tegenslagen doen we er alles aan om het enorme project tegen september 2023 af te werken. Hiervoor kunnen we zeker nog financiële hulp gebruiken. We lanceerden dan ook de kleurrijke campagne 'Hoi ik ben jouw buur' om de inrichting van het nieuwe gebouw mee te steunen.

Dominiek Savio meiboom withuys

MEIBOOMZETTING ALS BEDANKING VOOR DE BOUWVAKKERS

Met een symbolisch moment als de meiboomzetting wilden Dominiek Savio en aannemer Artes-Depret de bouwvakkers van harte bedanken. Dankzij hun krachttoeren en hun inzet gaat de bouw van het nieuwe Withuys in volle vaart vooruit.

Meiboomzetting Withuys 2022

Een tiental kinderen van het Basisonderwijs kwam even van hun tijdelijke locatie in Roeselare naar Gits om tekeningen af te geven. Ze knutselden hun droomschool en vertelden over hun wensen. Ook de jongeren van het secundair die uitkijken naar hun gloednieuw internaat zakten af naar de werf en gaven een inspirerende speech. In ruil kregen alle leerlingen een originele plooimeter van Artes.

Nadat de meiboom op traditionele wijze werd versierd, zetten we hem op het hoogste punt van de bouw.

Dominiek Savio meiboom withuys

Meiboomzetting Withuys 2022


LANCERING NIEUWE WEBSITE FONDSENWERVING

"De meiboom is gezet. We durven dan ook luidop denken aan de inrichting van de school, het multifunctioneel centrum en de verblijven. Maar om met een aangepaste en moderne inrichting de beste kansen te bieden aan onze bewoners, hebben wij nog financiële steun nodig”, zegt stafmedewerker fondsenwerving Ann Vandenhoucke.

Met de kleurrijke campagne ‘Hoi, ik ben jouw buur’ richt Dominiek Savio zich tot het brede publiek en de bedrijfswereld voor steun. “De kinderen in de campagne zijn allen verbonden aan ons Withuys. Met posters, flyers, sociale media en een gloednieuwe website samenkansenbouwen.be gaan we voor een breed bereik. Alle steun wordt integraal geïnvesteerd in het nieuwe Withuys.”

Campagne Dominiek Savio Hoi ik ben jouw buur


Foto's en organisatie meiboomzetting met dank aan Artes-Depret