U bent hier

U bent hier

BuBaO - kennismaking OV1, OV2 en OV4

Door corona lukt het niet meer zoals om zoals andere schooljaren op bezoek te gaan naar OV1, OV2 en OV4. We hebben gezocht naar andere manieren om op een corona-veilige manier kennis te maken met het middelbaar. Een aantal leerlingen kreeg uitleg op school in de Westlaan door mevrouw Chloë over wat OV1 en OV2 precies is. Andere leerlingen kregen online een mooie uiteenzetting van de leerlingen van OV4. Zo weten we al een beetje wat de richtingen precies inhouden.

Kennismaking-online-ov1

In tijden van corona moeten we natuurlijk zoveel mogelijk online werken en door middel van video's hebben wij een mooie uitleg gekregen. 

Op dinsdag 2 februari hebben we ook een bezoek gebracht aan het hout- en maakatelier in OV2. Hier heeft de ene groep van de vlinder- en zwaluwklas een onderzetter uit hout gemaakt. De groep van de reigerklas heeft geëxperimenteerd met allerlei kleine montageopdrachten en het programma CODAR. 

Jammer genoeg hebben we de vrienden van vorig jaar niet live kunnen ontmoeten. Gelukkig hebben we wel uitleg gekregen en een blitsbezoek kunnen brengen in deze 2 ateliers. Nu kunnen we ons al wat beter voorstellen wat het secundair onderwijs inhoudt.